Magazin > VIP
16 ogledov

Elin gre naprej

Žurnal24 main
Bivša žena Tigerja Woodsa že razmišlja o novem življenju, novi ljubezni in več otrocih.

Bivša žena Tigerja Woodsa Elin Nordegren je šokirala golfista, ki se je hotel pobotati z njo, z izjavo, da si želi še enega otroka. Švedska lepotica naj bi mu povedala, da se namerava vnovič poročiti in začeti novo življenje z več otroki, vendar to ne bo z njim.

"Ve, da njena biološka ura tiktaka, vendar je prepričana, da je pred njo svetla prihodnost – brez varajočega Tigerja. Prijatelju je zaupala, da bo spet našla resnično ljubezen in bo zagotovo imela še več otrok," je povedal vir za Enquirer, pri tem pa dodal: "Tiger ni neumen – ve, da je njegova nekdanja žena krasna, bogata in bo odličen ulov za kogarkoli."

Potrebuje nekoga, ki mu bo lahko zaupala
Tiger jo je s svojimi dejanji globoko prizadel, zato je zelo previdna. "Hoče hoditi na zmenke, vendar le, ko bo spoznala pravega. Na prvem mestu je dobrobit njenih dveh otrok." Elin naj bi tudi izjavila: "Potrebujem nekoga, ki mu lahko zaupam, in ta dan bo prišel."

Tiger je ob vsem tem skrušen. Poleg tega je to vzbudilo njegove najhujše strahove, da bi ga drug moški lahko nadomestil v srcih njegovih otrok, triletne Sam in dveletnega sina Charlieja. Z Elin sta se ločila konec avgusta, nad otrokoma pa imata deljeno skrbništvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.