Magazin > VIP
39 ogledov

Elisabethin zakon je bil "grozljiv"

Elisabeth Moss Fred Armisen FameFlynet
Zvezdnica serije Oglaševalci Elisabeth Moss svojega propadlega zakona še vedno ni prebolela.

Igralka Elisabeth Moss se je od moža Freda Armisena ločila že pred štirimi leti, a osemmesečnega zakona zvezdnica še vedno ni prebolela. Čeprav je takoj po ločitvi izjavila, da o Fredu, ki je od nje starejši 16 let, ne namerava več izgubljati besed, si je v intervjuju za New York Magazine premislila.

"Vesela sem, da nimam otrok"

Svoj zakon je 31-letnica označila za "travmatičnega in grozljivega" in dodala, da je zdaj prepričana, da je bila za poroko takrat še premlada. "Vesela sem, da se mi to ni zgodilo pri 50 letih in da nimam otrok. To je zdaj za mano. Upam. Mislim, da se mi kaj takšnega ne bo več zgodilo," je še dodala Mossova.

Ko sta javnosti sporočila, da je njuna ljubezen usahnila, sta kot razlog navedla pomanjkanje časa in daljavo. Da to nista bila edina razloga za ločitev, je pred kratkim priznal tudi Fred, ki je izjavil, da je bil obupen mož. "Vedno se mi mudi. Takoj se želim k nekomu preseliti, čez dve leti pa se čustveno zlomim. Takrat se začnem spraševati: 'Kdo je ta oseba v moji hiši?'"

Mossova se lahko z njegovo izpovedjo le strinja. "Najlepša stvar, ki sem jo kdajkoli slišala o Fredu, je bil kompliment, da je odličen imitator. Na to lahko rečem le, da je najboljši v oponašanju normalnega človeka," je že pred časom povedala prikupna igralka, ki je od leta 2012 v zvezi z avstralskim snemalcem Adamom Arkapawom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.