Magazin > VIP
30 ogledov

Elisabetta: George mi je bil kot oče

George Clooney Elisabetta Canalis
1/7
Žurnal24 main
Pri 50 letih bi bil George Clooney lahko oče svojemu nekdanjemu dekletu Elisabetti Canalis. In kot je sedaj povedala, ji je nekako tudi bil.

Elisabetta Canalis se je razgovorila o svojem nekdanjem ljubimcu, hollywoodskemu šarmerju Georgeu Clooneyju, novinar Bruno Vespom pa je njene spomine zabeležil v knjigi z naslovom Questo Amore. 33-letna lepotička, ki je s Clooneyjem po dveh letih zveze prekinila junija letos, je o njuni romanci med drugim tudi povedala, da ji je bil George kot oče. S slavnim filmskim igralcem naj bi imela namreč že od začetka zveze odnos podoben odnosu med očetom in hčerko. Vendar naj bi šlo za veliko ljubezen. "Bilo je kot v pravljici," je povedala nekdanja manekenka in igralka.

Rjavolasa lepotica pa je zanikala govorice, da sta se razšla zaradi njegove nenaklonjenosti do poroke. "Razšla sva se zaradi osebnih razlogov, ne pa zaradi poroke", je razkrila ter dodala: "Ne pravim, da se ne bom nikoli poročila in imela otrok, vendar si nisva niti jaz niti George želela postati starša, niti nisva načrtovala zakona.“

George si je sicer precej hitro opomogel od njunega razhoda, saj je kmalu našel novo, ponovno precej mlajšo srčno izvoljenko - 32-letno Stacy Keibler.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.