Magazin > VIP
25 ogledov

"Elizabeth je trpela hude bolečine"

Debbie in Elizabeth sta postali prijateljici po tem, ko ji je Liz ukradla moža. Žurnal24 main
Le dva tedna pred smrtjo je Elizabeth Taylor govorila s svojo nekdanjo tekmico in igralko Debbie Reynolds. Zaupala ji je, da trpi hude bolečine in da se trudi biti močna.

"Rekla sem ji, da je staranje res sranje, in odvrnila mi je, da je res tako," je pogovor z Elizabeth povzela igralka Debbie Reynolds, s katero sta bili sprva tekmici, nato pa sta postali veliki prijateljici. "Rekla sem ji, naj bo močna. Dejala je, da se resnično trudi."

 

78-letno igralko je izguba prijateljice prizadela, a se zaveda, da se je s tem rešila vseh bolečin. "Bog jo blagoslovi, zdaj je na boljšem. Vesela sem, da se je odrešila vseh muk in bolečin, saj je zadnja leta zelo trpela."

 

Debbie Reynolds, Shirley MacLaine, Elizabeth Taylor and Joan Collins  | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ob tem je Debbie še dodala, da bo Liz živela večno, saj je ustvarila občudovanja vredno kariero. "Bila je najbolj glamurozna in seksualna zvezda naše generacije. Z njo se ne more primerjati nihče. Ženskam je bila všeč, moški pa so jo oboževali."

 

V mladosti sovražnici, ob smrti prijateljici

Debbie in Elizabeth sta bili v 50. letih prejšnjega stoletja tekmici, ki sta se znašli sredi največjega seks škandala tistega desetletja. Debbie, zvezdnica filma Singin' in the Rain, je bila poročena z Eddiejem Fisherjem, ki je leta 1957 zapustil svojo ženo prav zaradi Elizabeth. Kasneje sta postali prijateljici, pri čemer je ostalo vse do Lizine smrti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.