Magazin > VIP
43 ogledov

Elizabeth Taylor dala posvojiti hčer

Elizabeth Taylor je imela štiri otroke: Michaela, Christopherja, Lizo in posvoje Žurnal24 main
Elizabeth Taylor naj bi imela zunajzakonsko hčer, ki jo je dala posvojiti.

Po poročanju ameriškega tabloida New York Post naj bi imela nedavno umrla igralka Elizabeth Taylor na Irskem zunajzakonsko hčer, ki jo je po rojstvu dala posvojiti.

Tako vsaj trdi njen psihiater in intimni prijatelj John Cohan, h kateremu je igralka hodila vse od 60. let prejšnjega stoletja. Po Cohanovih besedah je Taylor zaradi tega vse življenje pekla vest, prepovedala pa mu je tudi, da bi o tem spregovoril, dokler bo živa.

Črnolasa lepotica naj ne bi vedela, kdo je oče hčerke, saj se je v tistem času videvala s tremi moškimi. Elizabetina skrivna hči, ki jo je poimenovala Norah, je odrasla na Irskem, igralka pa je družini za to, da jo je sprejela medse, plačala. Otrok menda nikoli ni želel spoznati svoje biološke matere, saj naj bi ji zamerila, da jo je zapustila.

Taylor je sicer imela štiri otroke: Michaela (57), Christopherja (55), Lizo (53) in posvojeno hčer Mario. Umrla je obkrožena z njimi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.