Magazin > VIP
33 ogledov

Elizabeth zamudila na lasten pogreb

Njena zvezda na Pločniku slavnih je popolnoma prekrita s cvetjem in njenimi foto
1/6
Žurnal24 main
Elizabeth Taylor je bila hollywoodska zvezda vse do konca. Pogreb, ki se je odvijal v kalifornijskem Forest Lawn Memorial Parku, se je začel s 15-minutno zamudo – tako si je zaželela ob smrti.

"Vedno si je želela, da bi zamudila na lasten pogreb," je na dan pogreba povedal tiskovni predstavnik družine Taylor in dodal, da so to na njeno željo tudi storili. Pogreb legende, ki je umrla v 80 letu starosti, se je začel s 15-minutno zamudo.

 

Od Elizabeth so se na zasebnem pogrebu poslovili najbližji člani družine, prijatelji in znanci. Nad njimi so ves čas krožili helikopterji, pred vhodom na Forest Lawn Memorial Park pa so se zbrale množice oboževalcev.

 

Lizina krsta je bila zaprta, krasile pa so jo gardenije, vijolice in lilije. Hollywoodska legenda bo počivala v mavzoleju, v družbi velikih zvezd. Ob Clarku Gablu, Jimmyju Stewartu in ob njenem velikem prijatelju Michaelu Jacksonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.