Magazin > VIP
28 ogledov

Elle Macpherson spet zaročena

Elle Macpherson Juan Rico/Fame Pictures
Manekenka Elle Macpherson se je zaročila.

Njen izbranec je Jeffrey Soffer, s katerim se je pred kratkim po daljšem premoru znova zbližala. Razšla sta se pred enim letom, pred tem pa sta bila skupaj dve leti. Avstralska manekenka se namerava iz Londona preseliti na Florido, kjer živi njen zaročenec, 43-letni milijarder.

Elle je lani nekaj časa prijateljevala s premožnim bančnikom Rogerjem Jenkinsom, s sedanjim zaročencem pa se je zbližala novembra, potem ko je preživel helikoptersko nesrečo na Bahamih. Nesreča je bila usodna za njegovega prijatelja Lanca Valdeza. "Jeff je zelo pretresen in žaluje za svojim prijateljem. Elle je takoj prispela v Miami in mu ponudila pomoč," je povedal vir.

Zaročenca, ki svojih poročnih načrtov še ne želita razkriti, sta bila oba že poročena. Elle, ki bo konec meseca dopolnila 49 let, se je leta 1986 zaobljubila fotografu Gillesu Bensimonu, ločila pa sta se tri leta kasnjeje. V razmerju z Arpadom Bussonom sta se ji rodila dva sinova, 15-letni Arpad in 10-letni Aurelius.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.