Magazin > VIP
1444 ogledov

Ellen DeGeneres: Takrat sem pomislila, da mi želi nekdo škoditi

ellen degeneres Profimedia
Ellen DeGeneres o koncu svoje priljubljene oddaje.

Voditeljica Ellen DeGeneres je pretekli teden presenetila z novico, da bo po 19. sezoni konec njene pogovorne oddaje. "Ustvarjalne osebe ves čas potrebujejo nove izzive in čeprav je ta šov zabaven, mi ne predstavlja več izziva,“ je razložila, v pogovoru za oddajo Today pa je komentirala govorice, s katerimi se je spopadala lansko poletje.

Voditeljica Savannah Guthrie je Ellen vprašala, ali so obtožbe vplivale na njeno odločitev, da odstopi od pogovorne oddaje. "Če bi, se niti letos ne bi vrnila pred kamere. Res sem razmišljala o tem, da se poslovim že letos, saj so bile obtožbe uničujoče. Začelo se je namreč z napadi name in napadi na vse, v kar verjamem,“ je povedala in dodala: "Sem prijazna in rada osrečujem ljudi. Rada ustrežem. Takšna sem. In ko sem slišala te neumnosti, ki se niso nehale … Dogajalo se je poleti, tako da nisem imela platforme, na kateri bi se lahko odzvala. Ženi sem rekla, da bi tudi jaz, če bi bila od nekoga oboževalka, začela verjeti govoricam, ki vztrajajo tako dolgo. Takrat sem pomislila, da mi želi nekdo škoditi.“

Več virov je za medije povedalo, da je bilo delovno okolje pri Ellen toksično. "Sprožili smo preiskavo in ugotovili, da so se dogajale stvari, ki niso bile OK. To smo uredili,“ je dejala voditeljica, ki je imela občutek, da si je nekdo zelo prizadeval za to, da se oddaja ne vrne na spored. "Tega takrat nisem razumela in tega še vedno ne razumem. Nekaj se je dogajalo. Bilo je preveč koordinirano. Ljudi vedno napadajo, a kar štiri mesece v kosu?“ je Ellen odgovorila na vprašanje, ali je imela občutek, da so preprosto ukinili.

Ellen je priznala, da vsega ni imela pod nadzorom, saj je bilo pod njo kar 255 ljudi. "Delegiram. Vsako področje je imelo svojega šefa. Oddaja nosi moje ime, zato so govorice vplivale name. Na meni je bilo, da dvignem glas in rečem: 'Tega ne moremo tolerirati, potrebujemo spremembe. Kaj lahko naredim?'“ je povedala in dodala, da bi si želela, da za obtožbe ne bi slišala iz medijev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.