Magazin > VIP
39677 ogledov

Elton John: "Biti v bližini Michaela Jacksona je bilo strašljivo"

elton john Profimedia
Elton John pravi, da je imel Michael Jackson hude duševne težave.

Pevec Elton John je Michaela Jacksona, ki je umrl leta 2009, dobro poznal. Spoznala sta se, kot je bil Jacko v najstniških letih, je John razkril v svojih spominih z naslovom Me: Elton John (Jaz, Elton John, op. avt.). "Bolj prisrčnega fanta od njega ni bilo. Tekom let pa se je na neki točki začel izolirati od sveta in resničnosti, kot je to storil Elvis Presley," pravi John, ki trdi, da je imel Jackson duševne težave. "Bog ve, kaj se je dogajalo v njegovi glavi. In bog ve, s kakšnimi zdravili na recept so ga 'napumpali'. A vsakič, ko sem ga v poznejših letih videl, sem pomislil, da revež ni pri zdravi pameti. Bil je duševno bolan, strašljivo je bilo v njegovi bližini."

Jacksonu so sodili zaradi pedofilije. Teh namigovanj John ni komentiral, je pa dejal, da je bil zvezdnik raje v družbi otrok kot odraslih. "V družbi odraslih se ni znašel," je dejal. 

John pa v knjigi ni razkrival le zgodbic o kralju popa, ampak tudi princesi Diani, ki je bila njegova dobra prijateljica. Za njeno srce sta se menda borila tudi Sylvester Stallone in Richard Gere, ki sta se zaradi princese na neki večerji hudo sprla.

 

Komentarjev 10
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:37 10.julij 2023.

    Vprašam vas “novinarje“a ni to mal too much?

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 13:47 09.julij 2023.

    Geniji imajo tanko locino do srece.

  • Boschtjan Zupanchich 08:13 09.julij 2023.

    Kot da ta zloben spolni iztirjenec nima psihičnih težav !!! ! !!! Če jih ne bi imel, bi vsaj vedel v katero luknjo spada kateri spolni ud !!! ! !!! Zblojenec !!! ! !!!