Magazin > VIP
31 ogledov

Elton John mislil, da ga je poklical Putin

elton john Instagram
Eltona Johna dva komika dobro potegnila za nos.

Pevec Elton John je Rusijo pred kratkim ostro kritiziral. Napadel je celo Vladimirja Putina, predsednika države, češ da ima "naravnost smešen" pogled na enakopravnost homoseksualcev.

Kljub temu je verjel, da ga je v studio v Londonu poklical sam predsednik Rusije. Na ta pogovor je bil tako ponosen, da se je z njim pohvalil celo na družbenem omrežju. John se je za klic zahvalil in dodal, da se veseli snidenja.

Na žalost pa sta se malce pozneje oglasila ruska komika Vladimir Krasnov in Aleksej Stoljarov in razložila, da sta pevca potegnila za nos. Klic je demantiral tudi Kremelj. Povedali pa so, da je Putin pripravljen na dialog z zvezdnikom, komika pa so pozvali, naj se pevcu opravičita, saj je v Rusiji zelo priljubljen.

Elton John se za enakopravnost homoseksualcev v Rusiji zaveza že dalj časa. Leta 2013 so v državi sprejeli zakon, da je pozitivno omenjanje homoseksualcev v družbi mladoletnih kaznivo dejanje. Putin je takrat izjavil, da pri zakonu ne gre za kaznovanje istospolnih, amapk za zaščito otrok.

Komentarjev 1
  • blueone 23:20 19.september 2015.

    HAHAHA ta Elton je tudi tak narcis, da misli, da se cel svet okrog njega vrti....haha dobro sta ga potegnila za nos :-)