Magazin > VIP
30 ogledov

Elton za sinovi botri izbral lezbični par

Eltonov in Davidov sin ne bo imel samo enega botra. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Elton John je za sina Zacharyja izbral botri, lezbični par Ingrid Sischy in Sandy Brant, ki sta že vrsto let bližnji prijateljici glasbenika in njegovega moža Davida Furnisha.

"Elton bi za botra svojemu sinu lahko izbral kogarkoli izmed slavnih prijateljev, a se je odločil za svoji prijateljici, za kateri je prepričan, da bosta svojo vlogo vzeli resno. Ingrid je že dolgo tesna prijateljica Eltona in Davida, skupaj celo preživljajo praznike," je razkril vir blizu zvezdnikov, ki sta na božični dan lani postala starša.

 

Popularni 63-letni glasbenik po besedah vira sploh ni premišljeval, kdo bo poleg njega in Davida vstopil v življenje njegovega sina Zacharyja. Odločitev, da za botri imenuje svoji lezbični prijateljici, je bila preprosta.

 

"Prepričana sta, da sta Ingrid in Sandy idealni za vzgajanje njunega sina, če se njima kaj zgodi." Prav zato Elton in David razmišljata, da bi Zacharyju dodelila še kakšnega botra, saj želita v sinovo življenje vplesti tudi člane Davidove družine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.