Magazin > VIP
9083 ogledov

"Elvis Presley je naredil samomor"

elvis presley Profimedias
Priscilla Presley šokirala z izjavo.

Nekdanja žena Elvisa Presleyja, Priscilla Presley, je prepričana, da je pevec storil samomor.  Kot pravi zvezdnica, je pevec "natančno vedel, kaj počne", ko je pred srčno kapjo zaužil več različnih zdravil. Da je bil Elvis depresiven in utrujen, pričajo tudi pisma, ki jih je kralj Rock’n Rolla poslal prijatelju ter menedžerju in so v javnost prišla lani. 

"Naveličan sem življenja,"  je napisal v pismu, v katerem je tudi priznal, da ga je sram, da je bil odvisen od zdravil. Za največjo napako v svojem življenju pa je označil svoj propadli zakon s Priscillo. "Potrebujem dolg odmor. /.../ Če ne bi bilo mojih molitev, bi se moje življenje verjetno končalo," je še zapisal. 

Pevec je pisma napisal leta 1977, sedem mesecev pred svojo smrtjo. "Gre za njegovo pisavo. Vsebina mi pravi, da je razmišljal o samomoru," je avtentičnost pisma potrdil Elvisov polbrat, Rick Stanley.

 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.