Magazin > VIP
13711 ogledov

Ema 2018: Nika Zorjan po Emi jokala

Nika Zorjan Anže Petkovšek Predizbor EMA 2018 v studiu 1 TV Slovenija.
Enako hudo kot njej je bilo …

V soboto smo dobili finaliste letošnje Eme. Za vstop v finale se je potegovala tudi Nika Zorjan in presenečenje je bilo precej veliko, ko je bilo jasno, da je izpadla.

Sanj o Evroviziji pa še ni konec za BQL. Brata Piletič pa se uvrstitve v finale nista mogla veseliti, ker je bila Nika tako razočarana, da je jokala. To sta povedala za radio Capris.

"Zelo lepo od njiju. Mi smo glasbena družina in tudi sicer smo prijatelji. Seveda drug drugemu želimo le dobro. Če bi se zgodilo obratno, bi bila jaz žalostna zaradi njunega izpada,“ je za Žurnal24 povedala Nika in priznala, da je bila v soboto res razočarana. "Lagala bi, če bi rekla, da nisem bila razočarana. Seveda sem bila razočarana, saj sem dala vse od sebe in predvsem tudi zaradi (pozitivnih, op. avt.) komentarjev iz tujine. Vedno pravim, da se vse zgodi z razlogom. Ema je pač Ema. Nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo.“

Lepotička nam je povedala tudi, da bo sedaj pesti stikala za BQL, na vprašanje, ali jo bomo še kdaj videli na Emi, pa je odgovorila: "Nikoli ne reci nikoli.“

Komentarjev 2
  • perhan63 12:53 21.februar 2018.

    irma kolar ne zna brati..to so s.p. pisuni..narejena šola v skrajšanem programu.

  • Majazmaja 10:43 21.februar 2018.

    Irma Kolar, a bi lahko, lepo prosim, vsaj prebrali za sabo ta vaša skrpucala? -> presenečenje je bilo precej vePo Emi jokala: liko, ko se je izkazalo, da je izpadla.