Magazin > VIP
41 ogledov

Emeršič: "Ni se mi treba več skrivati“

Bojan Emeršič Žurnal24 main
Podelitev viktorjev bo že četrtič vodil Bojan Emeršič, ki pa se tokrat ne bo skrival za masko Zmaga Batine.

"Zdaj sem že dovolj star in na zunaj že tako zaznamovan s časom, da se mi ni treba več maskirati. Sem že tako smešen. Dozorel sem, ni se mi treba več skrivati, takrat me je to še gnalo, bil mi je izziv, zdaj pa mi je vse bolj izziv, da lahko pridem na oder kot jaz,“ je za revijo STOP povedal simpatični igralec Bojan Emeršič, ki bo 18. aprila že četrtič vodil podelitev največjih slovenskih medijskih nagrad Viktorje.

Podelitev bo humorna, še pravi Emeršič, ki pa se zaveda, da se lahko s komentiranjem aktualnih dogodkov zelo hitro nekomu zameri. Tokrat, ko se ne bo skrival za masko Zmaga Batine, bo moral še bolj paziti na jezik: "Zmago je bil zelo direkten, on mi je v življenju pomagal, da sem se lahko izražal na duhovit in hkrati provokativen način, ne da bi koga užalil. Zdaj bo malo težje. Če sem iskren, je moja ambicija še kdaj voditi kakšno oddajo, zato moram paziti, da ne pride do kakšnih konkretnih zamer.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.