Magazin > VIP
36 ogledov

Eminemova hčerka: "Taylor, nehaj se kur**ti"

Hailie Mathers Facebook
Hailie Mathers, najstniška hčerka raperja Eminema, se je prek Twitterja znesla nad pevko Taylor Swift, ker hodi z njeno simpatijo.

Hailie je od slavnega očeta očitno podedovala nekaj slabih navad, saj je kar prek Twitterja brez dlake na jeziku povedala, kaj si misli o country pevki Taylor Swift. Zvezdnica trenutno namreč hodi s pevcem skupine One Directon, Harryjem Stylesom, v katerega je zagledana tudi Hailie. "Če Taylor Swift res hodi z ljubeznijo mojega življenja, ne bom prav vesela!" je najprej zapisala Eminemova 16-letna hčerka, nato pa so njene besede postajale ostrejše: "Draga Taylor, prosim, nekaj se kur**ti z vsakim tipom, ki ga vidiš. Vsi vemo, da to počneš samo zato, da boš imela material za nov album." Po izbruhu je najstnica še zapisala, da od zdaj najprej bojkotira njeno glasbo.

Ker je s tem razburila precej Harryjevih in Taylorinih oboževalcev, se je Hailie kasneje opravičila in sarkastično dodala: "Nisem si mislila, da bodo ljudje moje tvite vzeli tako resno. Samo malo sem se hecala, Taylor oprosti za mojo nezrelost." Na koncu pa je še zapisala, da ima pravico do svojega mnenja in da ne razume, zakaj so se o tem razpisali tudi mediji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.