Magazin > VIP
34 ogledov

Emma brani varajočo Kristen

Emma Watson FameFlynet
Britanska igralka Emma Watson je stopila v bran Kristen Stewart, ki je lani poleti svojega fanta Roberta Pattinsona prevarala z režiserjem Rupertom Sandersom.

Razmerje z Rupertom Sandersom je Kristen Stewart stalo zveze z Robertom Pattinsonom, ki jo je pred nekaj tedni dokončno zapustil. A niso vsi nastrojeni proti Kristen, ker se je zapletla s poročenim moškim; igralska kolegica Emma Watson ji odkrito stoji ob strani, saj pravi, da vsi delamo napake. "Kristen je človek, tako kot vsi drugi. Poleg tega je še zelo mlada. Vsi delamo napake, vsi. Ni pošteno, da jo zdaj vsi grdo gledajo in da se o tem govori v javnosti," je povedala Emma in dodala, da po eni strani razume, zakaj se toliko govori o tem. "Ljudje so čutili, da so res del njene zveze z Robertom, a onadva tega nista hotela, hotela sta živeti stran od oči javnosti."

Mlada igralka je ob tem dodala, da njeno življenje in življenje Kristen ni nič lažje, čeprav sta mladi, bogati in slavni. "Ljudje mislijo, da smo slavni in bogati prekriti z nekim čarobnim prahom, ki dela naše življenje popolno. Vsi, ki to verjamejo, mislijo, da si Kristen zasluži same slabe stvari."

Zaradi skoka čez plot pa ni samska le Kristen, temveč po novem tudi Rupert, saj je njegova žena
Liberty Ross pred kratkim vložila zahtevo za ločitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.