Magazin > VIP
57 ogledov

Emma Stone ima paranojo

Emma Stone FameFlynet
Igralka Emma Stone pravi, da je zaradi paparacev postala paranoična.

Vse bolj priljubljena mlada igralka Emma Stone je pred kratkim priznala, da se v bližini paparacev ne zna vesti in da včasih izpade "prav butasto", ker se boji, da si bo pred njimi naredila sramoto. "Čudno je živeti v Los Angelesu, ker se paparaci skrivajo povsod. Najhuje pa je, da se ob njih obnašam kot totalen debil, saj postanem čisto paranoična, ko jih vidim," je pojasnila 24-letna zvezdnica. "Počutim se, kot da mi ves čas sledi zasebni detektiv. Zdaj sem začela naokoli hoditi s pokončno glavo, kot da imam pred seboj ogledalo. Prijatelji so me že začeli spraševati, kaj je narobe z mano. No, vseeno nočem, da bi me ujeli s hamburgerjem, razmazanim po celem obrazu."

Sicer pa se Emma zaveda, da paparaci pridejo s slavo, ta pa z igranjem, česar si je želela že od majhnih nog. Nekoč je mami celo dejala, da bi raje umrla, kot da ne bi nikoli dobila priložnosti za igranje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.