Magazin > VIP
12112 ogledov

En mesec po smrti sina ameriškega zvezdnika odpeljala policija

Michael Madsen
1/5
Profimedia
Najprej so igralca odpeljali v bolnišnico.

Zvezdo filmov Ubila bom Billa, Mesto greha, Umri kdaj drugič in Tuja vrsta, Michaela Madsena, je v sredo aretirala policija. Ponj je prišla na njegov dom in ga najprej odpeljala v bolnišnico, nato pa na policijsko postajo. Naslednje jutro, po plačilu kazni v višini 500 dolarjev, so igralca spet izpustili na prostost.

People piše, da je bil aretiran, ker je brez dovoljenja vstopil na tujo posest.

Madsen je pred enim mesecem izgubil sina Hudsona. 26-letnik je na Havajih storil samomor. "V šoku sem. Moj sin, s katerim sem se pred nekaj dnevi pogovarjal, mi je rekel, da je srečen. V zadnjem sporočilu, ki sem ga dobil od njega, piše: 'Rad te imam.' Nisem opazil znakov depresije. Zelo tragično in žalostno. Poskušam razumeti, kaj se je zgodilo," je Madsen povedal po smrti sina in dodal, da je imel Hudson finančne težave, a je kljub temu načrtoval družino. "Veselil se je prihodnosti. Ne razumem, kaj se je zgodilo," je še izjavil igralec.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.