Magazin > VIP
80 ogledov

Ena Emma v oblakih, druga v solzah

emma watson FameFlynet
Emma Roberts zaročena, Emma Watson samska.

Emma Roberts Evan Peters | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Igralka Emma Roberts, nečakinja Julie Roberts, se je zaročila. Njen soigralec v seriji Ameriška grozljivka Evan Peters jo je med božičnimi prazniki zaprosil za roko. Da se bo zanju leto tako lepo izteklo, si poleti nismo mislili. Emmo so namreč v Montrealu aretirali, ker je Evana do krvi pretepla in ugriznila. Šlo naj bi za "nesporazum", sta medijem po incidentu razložila mlada zvezdnika.

Watsonova že dalj časa samska

Pred kratkim se je namigovalo, da se je zvezdnica filmov o čarovniku Harryju Potterju, Emma Watson, zaročila z Willom Adamowiczom, a govorica je bila zelo daleč od resnice. Lepotička je namreč že nekaj mesecev samska. Razlog za konec zveze naj bi bil njen natrpani urnik. "Razšla sta se poleti. Nista več v stikih,“ je konec ljubezni potrdil igralkin tiskovni predstavnik. Emma in 23-letni Will, sin milijarderja, sta se spoznala leta 2011 na univerzi v Oxfordu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.