Magazin > VIP
11 ogledov

Ena ura s Costnerjem

Diners Club Slovenija je na dogodku V družbi slavnih pred Kevinom Costnerjem (zg Žurnal24 main
Zvezdniški obisk. Kevin Costner bo v Sloveniji ostal dva dni. Njegove zvezniške zahteve niso presenetljive.

V nedeljo bo v Slovenijo prispel hollywoodski zvezdnik Kevin Costner. Z dvema oskarjema nagrajeni igralec in režiser pa tudi glasbenik se bo udeležil šeste prireditve Diners Cluba Slovenija V družbi slavnih, kjer bo s svojim bendom Modern West tudi nastopil.

Costner bo na obisku predvidoma dva dni, med drugim pa naj bi si ogledal znamenitosti slovenske prestolnice.

Costner širi zavest
Kot pravijo organizatorji, so se za to, da povabijo na obisk Kevina Costnerja, odločili zaradi “njegovega zagovarjanja pomembnih družbenih vprašanj in širjenja zavesti o nujnosti ohranjanja narave”.

Eden od razlogov pa je tudi ta, da bo Costner s svojo zasedbo goste na ponedeljkovem dogodku na Gospodarskem razstavišču, ki bo zaprt za novinarje, zabaval kar dobro uro.

Po zahtevah ne izstopa
Costnerjeve zvezdniške zahteve, povezane z bivanjem pri nas, po besedah organizatorjev niso nič večje ali manjše, kot jih imajo drugi zvezdniki njegovega formata. Prav tako naj po zahtevnosti ne bi izstopali glasbeniki iz zasedbe Modern West.

Kje bo igralec v Sloveniji prenočeval in kolikšen honorar bo prejel, ostaja skrivnost, prav tako nam pri Dinersu niso želeli razkriti, katere pesmi je skupina Modern West izbrala za nastop na ponedeljkovem koncertu. “To naj bo presenečenje,” so nam odgovorili iz Diners Cluba Slovenije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.