Magazin > VIP
132 ogledov

Ene top, druge super, vse pa modeli

Supermodel Slovenije lahko na televiziji gledate že od ponedeljka. (Foto: Pro Pl
1/17
Žurnal24 main
Začela se je tekma televizij. Pop TV zavrača očitke o podobnosti s šovom Tyre Banks.

Licenčni Slovenski top model, narejen po Ameriškem top modelu Tyre Banks, bodo gledalci lahko na TV3 prvič spremljali 22. septembra, medtem ko so v ponedeljek na Pop Brio že predvajali prvi del oddaje Supermodel Slovenije.
Čeprav so nekateri gledalci in obiskovalci spletnega foruma Popovega šova mnenja, da se ta ne razlikuje bistveno od Ameriškega top modela, popovci trdijo, da gre za pavšalne očitke.

Kopija ali edinstven format?
"Imam občutek, da gre uspeh Supermodela Slovenije konkurenci tako v nos, da se je njihov kihec pojavil v vašem vprašanju. Tyra Banks ni sodelovala pri idejni zasnovi in produkcijski izvedbi oddaje, ki je edinstven format. Z Majo Raspopović, lastnico blagovne znamke, pa sodelujemo že drugo leto," je na vprašanje, ali bi lahko govorili o podobnosti med šovoma, odgovoril programski direktor Pro Plusa Branko Čakarmiš.

Izvršni producent Slovenskega top modela na TV3 Amir Mureškić pa je o Popovem modelu dejal: "Ne izključujem možnosti, da je ta oddaja rezultat kreativnega snovanja njihove produkcijske ekipe. Gledalci bodo po ogledu obeh oddaj sami presodili, kaj je original in kaj kopija Tyre Banks."

Dekleta iz obeh šovov si oglejte v priloženi galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.