Magazin > VIP
566 ogledov

Erazem: "Moški potrebujemo svoja mala veselja"

Sejem Erotika 69 2012 Vesmin Kajtazovič
Erazem B. Pintar pravi, da mu njegova Teja ni pristrigla peruti.

Erazem B. Pintar letošnjih praznikov ni preživel tradicionalno, na Tajskem, temveč se je posvečal enoletnemu sinu Levu Oscarju. "S sinom in Tejo zelo zelo uživam. Zadnjič sva se prvič sankala in delala snežake, skupaj počneva marsikaj in res mi je super. Decembra sem bil po navadi na Tajskem, letos si tega nisem privoščil, saj mislim, da je potovati z otroki, ki so mlajši od treh let, neke vrste sebičnost. Potuješ zaradi sebe, ne zaradi otrok, zato sva s Tejo za tri leta odpovedala potovanja, tako Tajsko kot Dolomite. Če bo denar in čas, bomo to obnovili, ko Lev zraste," pravi Erazem.

Podjetnik, pisatelj in uživač, ki je še pred kratkim slovel kot letalec s cveta na cvet, še pravi, da je v svoji mladi sopotnici Teji Jeras našel idealno partnerico. "Vedno sem si želel, da bi po štiridesetem imel partnerico in otroka, to je bil od nekdaj del mojega življenjskega načrta. V Tejo sem zelo zaljubljen in je idealna partnerica. Je pa fino, da mi ni pristrigla peruti, saj to moškega ohranja živega, zainteresiranega. Ženske velikokrat naredijo to napako, nato pa živijo s kastriranci," pravi nekoč zaprisežen samec, ki se kljub družini ni odrekel ljubezni do nežnejšega spola: "Temu ne bi rekel ljubezen, temveč naklonjenost. Mislim, da moški potrebujemo svoja mala veselja in če je ženska pametna, nam jih pusti, ker na ta način največ pridobi prav ona."

Komentarjev 2
  • Oseba_ 09:36 04.januar 2013.

    Zurnal , nimate višjega nivoja ?

  • saramara 08:16 04.januar 2013.

    Bi prav rada videla njegovo mnenje, ce bi se njegova predraga Teja pojavila na kaksni sliki v medijih, ko bi na njej sedel striptizet in bi se ona zraven rezala ko peceni macek.Ja, on je za odprto zvezo, ...prikaži več ampak odprto za njega, ne za njo!