Magazin > VIP
1297 ogledov

Erazem pogreša seks brez ruske rulete

Erazem B. Pintar Žurnal24 main
Erazmu B. Pintarju se kolca po osemdesetih.

"Leta, ko smo z veseljem božali naravne prsi, se poljubljali z naravnimi ustnicami in seksali, ne da bi imeli ves čas občutek, da igramo rusko ruleto. Najhujše znane spolne bolezni je pozdravila injekcija penicilina. Ko si se zjutraj zbudil s kakšno punco, je še vedno imela obrvi, vse nohte in brez težav si jo prepoznal, četudi se je vmes že dvakrat umila," se Erazmu B. Pintarju v komentarju, ki ga je napisal za Slovenskenovice.si, toži po osemdesetih, ki bi jih z veseljem zamrznil.

"To so bila leta, ko so glasbo delali glasbeniki, in ne računalničarji ali, bognedaj, didžeji. Leta, ko smo lahko brezskrbno naokrog divjali z avtomobili, se zabavali, pili in kadili, ne da bi ob tem kršili vsaj dvesto predpisov, ki si jih je nekdo, pod krinko naše lastne varnosti, izmislil, da opraviči obstoj svoje debele birokratske riti. In zagreni življenje tistim, ki ga res živijo," je še razložil podjetnik.

Komentarjev 3
  • zic 20:41 05.marec 2014.

    "najraje" pa berem orgazmiranje starih pofukeljčkov po medijih!?

  • realna 13:09 05.marec 2014.

    Ko berem njegove izjave se lahko samo smejim. Samovšečni egocentrik da mu ni para. Najbolje zgleda, najbolje poriva, najbolj uspešen je itn. V bistvu ne vem nič drugega o njem. Ma pa zgleda dobre veze da mu delajo tako reklamo.

  • jaki 10:41 05.marec 2014.

    Seveda, to so bila leta, ko mu je očka vse dal, sam ni naredil druzga, kot iz kruha drek, "samozvani" jebač z 12 cm lulčkom...