Magazin > VIP
36 ogledov

Erazem se bo pustil ujeti

(Foto: radio Hit) Žurnal24 main
Na Radiu Hit poteka nov resničnostni šov. Erazma B. Pintarja so v sodelovanje prepričali hitovci, že pred začetkom tekmovanja pa se otepa obtožb, da za šovom stoji kar sam.

Ujemi Erazma je nov resničnostni šov. Prijave kandidatk, ki se bodo sedem tednov potegovale za Erazmovo pozornost in končno nagrado – potovanje in pet tisoč evrov –, trenutno še izbirajo, zares pa se bo vse skupaj začelo prvega februarja.

Kot je za Zurnal24.si povedal Erazem B. Pintar, se je za sodelovanje v šovu po prepričevanju, da zanj ni neprimeren ali prestar, odločil, ker pričakuje veliko zabave. "No, da ne bo kdo mislil, da slepomišim, tudi plačan sem več kot solidno," je pri tem še dodal. Erazem pa se že pred začetkom tekmovanja otepa obtožb, da za šovom stoji sam. "Ne morem verjeti, da ljudje mislijo, da sem za vsako stvarjo jaz," je bil ogorčen.

Tekmovanje, ki bo trajalo sedem tednov, se bo začelo prvega februarja, poslušalci pa bodo šov lahko spremljali vsak ponedeljek, sredo in petek med 9. in 10. uro na Radiu Hit.

Odnos moški – ženska
Na Radiu Hit so nam povedali, da so se za Erazma odločili, ker je zgovoren, neposreden in ker stvari pove na svoj način. Naloge, ki jih bodo polfinalistke morale opravljati z Erazmom, se bodo navezovale na odnos med moškimi in ženskami. Začelo se bo s čim preprostim, kot je likanje moške srajce, kasneje pa bodo naloge postale tudi bolj intimne. A pri tem, so poudarili na Radiu Hit, ne želijo sodelujočih spraviti v zadrego. Glavni cilj je zabava, so dodali.

Med prijavljenimi tudi mamice

Kandidatke prihajajo iz vse Slovenije, trenutno ima najstarejša med njimi 42 let. Med glavnimi razlogi za prijavo pa je želja po zabavi, a vmes se znajdejo tudi drugačne želje. Med drugim je ena izmed kandidatk zapisala, da si želi svojim otrokom priskrbeti vse, kar želijo. Zato v šovu namerava zmagati in domov odnesti denarno nagrado. Omenjena pa ni edina prijavljena mamica, teh naj bi bilo kar nekaj."Leta se mi zdijo popolnoma nepomembna, če je kakšna že mamica, super," je prijave komentiral Erazem.

Prijave na uradni strani zbirajo še do 27. januarja 2010 do 24. ure. Prvega februarja bodo nato objavili šest izbranih polfinalistk. Te bodo sodelovale v tekmovanju, iz katerega bodo počasi izpadale. Na koncu bo ostala le ena, ki bo domov odnesla 5000 evrov neto in potovanje.

Upa, da bodo kandidatke "face"
Erazem želi, da bi izbrane imele smisel za humor in inteligenco. Uspeh oddaje je odvisen od njih, je prepričan. Pri izbiri začetnih polfinalistk sicer ne bo sodeloval. "Imam pa ponovljivo pravico veta na izbrane," je povedal in dodal, da bo kasneje med tekmovanjem odločitev, kdo ostane in kdo ne, popolnoma njegova.

Klicali s Kmetije, a jih je zavrnil
Odločitev za radio se mu zdi smiselna, saj  mu je koncept simpatičen. Klicali so ga tudi za sodelovanje v šovu Kmetija, a jih je zavrnil. "Absolutno preveč vloženega časa, poleg tega seveda odpade, da se kamorkoli selim," je pojasnil. Prepričan pa je, da bi do težav prišlo tudi pri denarju. "Menim, da nikoli ne bi bili pripravljeni sprejeti moje cene. Zakaj tudi bi, saj so dobili ekipo praktično zastonj," je dodal na koncu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.