Magazin > VIP
18 ogledov

Erik bo navduševal Madžare

ferfolja_erik_mijovic_150108 Žurnal24 main
Pevec in maneken Erik Ferfolja bo odpotoval v Budimpešto, pripravlja pa se tudi že na Viktorje.

Vsestranski Erik bo danes odpotoval v madžarsko prestolnico Budimpešto, kjer se bo v soboto odvijalo finalno lepotno tekmovanje Miss Alpe Adria International. Slovenci tam namreč ne bom imeli le treh predstavnic, ki se bodo potegovale za laskavi naziv in lepotno krono, ampak tudi Erika, tokrat v vlogi pevca. »Veseli me, da bom lahko nastopil, in to že drugič, na enem od velikih lepotnih tekmovanj,« je povedal Ferfolja, ki je pel tudi na finalu lepotnega tekmovanja za Miss in Mister Turizma Hrvaške.

Sicer pa se simpatični Primorec že pripravlja tudi na Viktorje. »Stilistične priprave že potekajo, pri slednjih pa mi ponovno z domiselno kreacijo pomagal oblikovalec Miro Mišljen,« je še izdal pevec, ki bo tudi tokrat zagotovo presenetil s svojo opravo. A kljub pripravam bo zanj tik pred Viktorji najverjetneje tudi precej naporno, saj bo na isti dan pred tem nastopil še na dveh modnih revijah in se šele nato sprehodil po rdeči preprogi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.