Magazin > VIP
4240 ogledov

Erik iz Bara: Z dekletom zelo trpita

erik oprešnik Planet TV
Erik iz Bara se je zavil v molk.

V soboto je šov Bar zapustil Erik iz Ljubljane. 24-letnik si je želel domov, zato je bil odločitve gledalcev več kot vesel. 
Izstopa si je verjetno želel tudi zato, da bi doma čim prej razčistil stvari s svojim dekletom. V šovu so namreč pokazali prizor, ki bi srce strl vsaki. Na Erika se je na postelji namreč usedla Jasmina in ga poljubila. Na koncu je prekrila še kamero …

Bar | Avtor: Planet TV Planet TV


Erik trdi, da je bil prizor del skrivne naloge. »Ta video posnetek je bila skrita naloga, kar je zelo težko verjeti, ampak je bila skrita naloga za šov. Jasmina to lahko potrdi, zato je bil ta posnetek tudi umaknjen, ker ni bil pristen. Ta skrita naloga je bila uspešno narejena, ampak je vseeno za sabo potegnila neke težave. Jaz jih bom sedaj reševal in povedal ljudem, kaj je bilo, da se bo vse skupaj rešilo,« je povedal za spletno stran Siol, na naša vprašanja pa ni želel odgovoriti, saj je preveč »izmučen«. 

Erik sicer pravi, da je med njim in dekletom trenutno vse v redu. »Seveda je prisotna neka žalost. Ona trpi in tudi jaz zelo trpim zaradi tega. Naredil bom vse, kar je v moji moči, da bom te stvari popravil, da je ne bodo več napadali prek družbenih omrežij,« je še izjavil.

Na odgovor Planet TV, ali je sta z Jasmino prizor res zaigrala, še čakamo.

Komentarjev 1
  • maresem 20:12 11.oktober 2018.

    Res,.. nepopisno trpljenje.... idiot blentavi. Vse za slavo..... bedno slavo.