Magazin > VIP
174 ogledov

Erika in Damijan med nosečnostjo posvojila

Erika Mubi in Damijan Smolak Nace Zavrl
Udeleženca šova Ljubezen na seniku, ki že nestrpno pričakujeta prihod svojega prvorojenca, sta med nosečnostjo posvojila psičko, bodoča mamica pa nam je razkrila tudi, kako bosta poimenovala dojenčka.

Potem ko sta se zaljubila v šovu Ljubezen na seniku in nato poročila, bosta Erika in Damijan čez slaba dva meseca postala starša. Erika nam je razkrila, da bo rodila predvidoma 21. marca, na prvi spomladanski dan, a spola še ne vesta. "Pustila se bova presenetiti," nam je povedala in dodala, da sta imeni že izbrala; če bo punčka, ji bo ime Klara, če bo fantek, bo Aljaž.

"Počutim se v redu, ampak je že malo drugače, saj se ne morem tako hitro obrniti, trebušček veselo raste," so bile Erikine prve besede o nosečnosti, v kateri sicer neizmerno uživa, pa čeprav se njene želje po hrani spreminjajo vsak mesec. "Bilo je obdobje, ko mi je zelo dišala kava, ki je prej sploh nisem pila. Trenutno mi paše sadje, pojem ga ogromno, zelo mi paše tudi sladoled," pravi Erika, ki je pred nosečnostjo oboževala pomfri, a ji zdaj več ne diši, saj se ji zdi "pretežek".

Damijan in psička za družbo

Bodoči mamici je med nosečnostjo v veliko pomoč tudi Damijan, ki je zelo ustrežljiv in pazi, da se Erika ne utrudi preveč. "Jaz ne morem biti pri miru, zato mi zadnje čase govori, da se moram umiriti in spočiti." Poleg Damjana pa ji dneve lepša tudi nova članica njune rastoče družinice, ki sta jo posvojila iz mariborskega zavetišča. "Posvojila sva belo mešanko, ki je stara okoli deset mesecev. Je zelo igriva in nama lepše dneve in sprehode."

Erika je sicer pred nosečnostjo začela hujšati, a ji je otrok malce prekrižal načrte. Zato ima že zdaj načrt, da se po porodu spet loti dela. "Že ves čas nosečnosti se držim tega, da jem večkrat na dan manjše obroke in da veliko pijem. Pozna se mi tudi po hlačah, saj mi je spodnji del še vedno prav, in še zdaj mi ljudje govorijo, da sem zelo shujšala. Če bom imela normalen porod, bom začela s hujšanjem že tri mesece po rojstvu, če pa bo carski rez, pa šest mesecev."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.