Magazin > VIP
83 ogledov

Eriko Žnidaršič otrok utruja

Eriki pri otroku veliko pomagajo tudi partner David ter njuni starši. (Foto: Bor Žurnal24 main
Erika Žnidaršič se dva meseca po porodu spoprijema z izzivi materinstva. Za njo je ogromno neprespanih noči, najbolj pa pogreša, da zaradi dojenja ne more več pojesti cele sklede zelenjave.

Televizijska voditeljica Erika Žnidaršič se je za revijo Story razgovorila o svojem življenju po tem, ko je vanj vstopilo novo bitjece, sinček Roko.

Povedala je, da je zvečer veliko bolj utrujena kot prej, ko je pretekla 15 kilometrov na dan, saj dojenčka dajejo krči, zaradi česar ga mora večino dneva nositi po rokah.

Skrb za postavo je trenutno postavila na stranski tir, je pa tudi res, da se ni veliko zredila, tako da je odveč morda le kakšen kilogramček.

"Ker sem povsem neprespana, pa za zdaj nimam želje po kakšni posebni telovadbi. Ko se to malo umiri, pa bova zagotovo skupaj poskusila kakšno rekreacijo," je za omenjeno revijo povedala Erika in dodala, da je edina stvar, ki jo pogreša, to, da zaradi dojenja ne more več pojesti cele sklede zelenjave, še vedno pa se prehranjuje zelo zdravo in se nasploh v vsem prilagaja dvomesečnemu sinu.

Veliko ji pri otroku pomagajo tudi partner David ter njuni starši, tako da si Erika lahko utrga tudi nekaj trenutkov zase in za svoje prijatelje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.