Magazin > VIP
13 ogledov

Estradni poročni utrinki

Takole je v poročni obleki pozirala Tina Semolič.
1/9
Žurnal24 main
V unionski dvorani se je odvilo tradicionalno družbeno srečanja ob gala modni reviji poročnih oblek. Večerne kreacije so navdušile tudi številne znane obraze, čeprav se v poročne obleke še ne bodo kaj kmalu odeli.

Vsakoletni veliki gala modni šov pod imenom Poročni utrinki, je ponovno privabil številne znane obraze, ki so se bodisi sprehodili po pisti v vlogi manekenov in manekenk ali pa si kreacije zgolj prišli ogledati. Tako se je v vlogi neveste med drugim predstavila pevka Manja, ki je navdušila s svojo spontanostjo in karizmo, posebna zvezda večera pa je bil kuža Oli, ki se je predstavil v posebni pasji kreaciji. Na zabavi po reviji so si gostje ogledali še razstavo in poklepetali med seboj.

Toalete so navdušile Sabino Remar, Steva, Tino Semolič, Tomislav Loboda, Zdenka Kahne in mnoge druge, večer, ki ga je povezovala simpatična Bernarda Žarn, pa je otvorila Alenka Gotar. In čeprav je kar nekaj naših mladih estradnic tokrat nosilo poročno kreacijo, se kot pravijo vanjo v resničnem življenju ne bodo še tako kmalu odele.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.