Magazin > VIP
248 ogledov

Estradnice, ki jih oblačijo mame

Uršula Gawish Mija Janković
1/3
Anže Petkovšek
Domače estradnice imajo mame s tako izbranim okusom, da ne potrebujejo stilistke.

Medtem ko za podobo številnih estradnic skrbijo stilistke, imajo Demetra Malalan, Tereza Poljanič in Ursula Gawish modne strokovnjakinje kar doma. Vse tri imajo namreč mame z izredno izpiljenim modnim okusom.

"Večinoma se oblačim sama, tudi za videospot sem oblačila izbrala sama, saj želim biti posebna na svoj način. Z mami imava dober občutek za modo in ona točno ve, kaj mi paše in v čem se dobro počutim. Res mi zelo veliko pomaga in pogosto doda kakšen kos, ki ga jaz spregledam ali kaj popravi," nam je zaupala pevka Demetra Malalan. Družinski stilistki pa sta tudi Barbra Drnač in njena hči Tereza Poljanič, sicer modna novinarka . "Saj veste,  jabolko ne pade daleč od drevesa. Čeprav je hči samo svoja, si velikokrat izposodi kakšen kos iz moje omare, saj pravi, da je to vintage in da ne smem nobenega kosa vreči stran. Tudi sama imam nekaj kosov od svoje mame," je zaupala Drnačeva in priznala, da za obleke ne zapravi veliko: "V tej dobi življenja ni moj namen, da bi investirala v obleke."

Vedno kot iz škatlice pa je tudi Ursula Gawish, ki ima pri roki kar dve stilistki. Mamo in taščo Mijo Janković. "Mami in Mija sta pravi modni divi, zato se z veseljem zgledujem po njima," pravi Ursula, ki ji domači stilistki celostno podobo velikokrat dopolnita s kakšnim udarnim kosom. Na zadnje je bila to torbica znamke Alexander McQueen.

Komentarjev 4
  • patron 17:27 08.maj 2013.

    AHAHAHA.....

  • saramara 17:39 19.april 2013.

    To kar je ga.Mija navlekla nase zelo tezko imenujem moda. Mogoce na kaksni Gisele izgleda dobro, na njej pa zgleda slabse kot ce bi si fertoh gor dala.

  • vladek 11:31 14.april 2013.

    a ste lahko kašen dan brez solatarja in solataric