Magazin > VIP
85 ogledov

Estradniki preizkusili srečo

Rio otvoritev
1/13
Mare Vavpotič/ZAKLOP
Alya, Tomi Meglič, Jasna Kuljaj in še mnogi estradniki so sinoči v novem igralnem salonu sedli za igralne avtomate in preizkusili, koliko sreče premorejo pri igrah na srečo.

Sinoči je Ljubljana dobila nov igralni salon, na otvoritvi pa se je trlo znanih obrazev. Pevka Katarina Mala, Samuel Lucas, Alya, Tomi Meglič, Jasna Kuljaj, Maša Medik, Rok Golob in Matevž Šalehar – Hamo so pogumno sedli za igralne avtomate in preizkusili svojo srečo. Gostje so se lahko sprehajali med novimi igralnimi avtomati, razporejenimi v kar dve nadstropji; nekateri so poskušali srečo, drugi le opazovali. "Odločam se še, kaj bi poskusil najprej, ker je toliko vsega," je bil navdušen glasbenik Rok Golob, medtem ko je pevec Samuel Lucas že veselo sedel za avtomatom, pevka Alya pa je nadstropje višje stavila na ruleto.

Otvoritev pa je poleg številnih znanih imen popestril tudi šopek vročih brazilskih plesalk, ki so ob spremljavi brazilskih ritmov povabljence pozdravile že pred vhodom. Prireditev pa je na simpatično drugačen način povezovala vedno zabavna stand up komedijantka Ana Marija Mitič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.