Magazin > VIP
65078 ogledov

Eurosong: Po drugi vaji udaril po naši skupini LPS

lps Andres Putting (EBU)
Za LPS je že druga vaja na evrovizijskem odru.

Prihodnji teden gre zares. Skupina LPS se bo v torek na prvem predizboru Eurosonga borila za uvrstitev v finale. Za njimi je že druga vaja, kaj so za Žurnal24 povedali po prvi, lahko preberete TUKAJ.

Na znani spletni strani Wiwibloggs, ki ji sledi ogormno ljubiteljev Eurosonga, so pod drobnogled vzeli drugi nastop naše mlade skupine in bili precej kritični. "Uradno LPS pomeni Last Pizza Slice, lahko pa bi pomenil tudi Lost Prom Singers (izgubljeni maturantski pevci). Ker to je energija, ki jo Slovenija prinaša v Torino. Fantje spadajo bolj v srednješolsko diskoteko kot na enega največjih svetovnih odrov. Imajo ogromno lesketajočo se kroglo, ki je brez prave vrednosti. Verjetno je celo ovira, saj se pri bližnjih posnetkih vse luči lomijo ne pevčevem obrazu, kar nam popolnoma zablokira pogled nanj. Veliko je širokokotnih posnetkov, kar kaže na to, da je bilo morda načrtovano nekaj pomembnega za nedelujoče LED luči. Za zdaj posnetki samo poudarjajo pomanjkanje dinamike v nastopu. Če se kaj dramatično ne spremeni, ne bodo napredovali v sobotno oddajo," meni novinar Oliver Adams

Komentarjev 21
  • matermila 07:03 07.maj 2022.

    Kot da bi iz mrtveca prdec ven vlekel. Vsa čast fantom za korajžo,sam tole pošiljat na Evrosong je pa fejst mimo.

  • Porko2 20:47 06.maj 2022.

    Kaj to je zadnji izdihljaj bivše vlade? Kako lahko pošljete to na Evrovizijo?

  • natasa00 16:00 06.maj 2022.

    Zelo zanimivo je tudi to, da Slovenci sami "pljuvate" po naši skladbi. Menim, da tisti, ki ne prepoznajo glasbenega talenta naše skupine, nimajo posluha, pa ne govorim o glasbenem okusu. Skladba je lahko odlična pa nam ni nujno všeč in ...prikaži večn obratno, lahko je zanič in ker so nam všeč turbo ritmi in pevkino oprsje, bo za nas fenomenalna. Ne razpravljam o glasbenih okusih, menim le, da so nesramni komentarji lep pokazatelj nizke kulture nekaterih v naši družbi. Meni so LPS všeč.