Magazin > VIP
52 ogledov

Eva Boto popolnoma očarala Španca

Eva Boto Andres Putting (EBU)
Naša letošnja evrovizijska predstavnica je osvojila srce mladega Španca Adriana Gonzala, ki je njeno pesem Verjamem celo prevedel v španščino.

Mlada slovenska pevka Eva Boto, ki je letos zastopala slovenske barve na Eurosongu, s svojo skladbo Verjamem sicer ni prepričala žirije in gledalcev in tako ni nastopila v finalnem večeru, je pa osvojila srce Adriana Gonzala iz Barcelone. Mladi Španec je na spletu objavil sporočilo Evi, v katerem jo je celo nagovoril v polomljeni slovenščini. "Sem tvoj veliki oboževalec iz Španije, iz Barcelone. Odkar sem slišal tvoj izjemen glas, se mi zdiš ena boljših pevk. Zato mislim, da te ne podpira samo Slovenija, temveč cela Evropa. Verjamem vate, si zelo dobrodošla v Barceloni, kjer te čakamo z odprtimi rokami in želimo slišati tvoj glas." Poleg tega ji je povedal, da mu ni mar, četudi je njen edini oboževalec v Španiji ter da je zaljubljen v njene pesmi.

Adrian je pesem, ki jo je Eva sicer posnela tudi v angleški in hrvaški različici, prevedel tudi v španščino, "da bo lahko tudi štiristo milijonov špansko govorečih ljudi slišalo, da si najboljša", je pojasnil v videoposnetku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.