Magazin > VIP
36 ogledov

Eva ima afero z bratom Penélope Cruz

Eduardo s sestrama Monico in Penélope. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Potem ko se je govorilo, da naj bi Eva Longoria Tonyja Parkerja varala z Lanceom Armstrongom, so se zdaj pojavila namigovanja, da naj bi se zabavala tudi z bratom igralke Penélope Cruz.

Viri blizu družine Cruz trdijo, da Eva Longoria ni tako nedolžna, kot se je sprva zdelo. Razkrili so, da je poleg domnevnih ljubimcev, o katerih so pisali mediji, v svoji postelji zabavala tudi brata Penélope Cruz, Eduarda.

 

To naj bi dokazovala SMS-sporočila, ki jih je Eva po besedah vira pošiljala Eduardu, v enem izmed njih je zapisala, da "komaj čaka, da se ji pridruži v postelji". Eduardo pa naj bi svojo naklonjenost Evi izkazoval s pogostim pošiljanjem rož.

 

Ko Tonyja ni doma, Eva pleše

Prav tako naj bi 35-letna igralka ves čas iskala nove izgovore, zakaj svojega moža ne more obiskati, kadar je bil zaradi košarkarskih obveznosti na tujem. Zvezdnica naj bi komaj čakala, da Tony odnese pete, med njegovo odsotnostjo pa sta z Eduardom prirejala divje zabave.

 

Eno izmed njih so v objektiv ujeli tudi paparaci, ugotovili pa so še, da je Eduardov avtomobil ves čas parkiran pred Evino garažo. Tiskovni predstavnik zvezdnice najnovejših govoric še ni komentiral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.