Magazin > VIP
10 ogledov

Eva in Tony uživata v Dalmaciji

1/8
Žurnal24 main
Eva Longoria in njen mož Tony Parker sta prispela v Šibenik, kjer v družbi svojih prijateljev več kot uživata.

Eva in Tony sta se s svojo jahto Lady Ship zasidrala v šibeniški marini, kjer uživata v družbi svojih prijateljev, med katerimi je tudi Amaury Nolasco, znan po vlogi Fernanda Sucreja iz nanizanke Beg iz zapora. Vesela druščina se je v Šibeniku zabavala kar na jahti, dan poprej pa so se v Zadru odpravili tudi na sprehod. Očividci pravijo, da sta bila zvezdnika nad mestom očarana.

"Eva je hotela kupiti skodelico z morsko deklico, toda takšne nisem imela več," je povedala ena izmed prodajalk na tržnici, ki pravi, da si je igralka med drugim ogledovala tudi klobuke, na koncu pa ni kupila nič. Na Malem Lošinju si je druščina privoščila koktajle, natakarja pa so menda spraševali o lepoti hrvaških deklet. Kljub njegovi prijaznosti in širokemu nasmešku pa mu niso pustili napitnine, ki jo je pričakoval.

"Napitnina, ki so mi jo pustili, je zelo slaba v primerjavi z milijoni, ki jih zaslužijo," je povedal 25-letni natakar Josip Baljak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.