Magazin > VIP
48 ogledov

"Eva je varala Tonyja"

Je Eva res varala Tonyja? (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Po ločitvi Eve Longorie in Tonyja Parkerja so na dan pricurljale še nekatere umazane podrobnosti iz njunega zakona. Je igralka res varala svojega moža?

Ko se je v javnosti pojavila novica, da se Eva Longoria in Tony Parker ločujeta, je sledil še en šok – Tony naj bi Evo varal z ženo nekdanjega soigralca in poleg nje imel še vsaj osem ljubic. Toda kar mediji takrat niso objavili, je to, da naj bi bil Tony menda ves čas ljubosumen na Evine prijatelje, med katerimi so tudi Kiefer Sutherland, Justin Timberlake, Leonardo DiCaprio in Jamie Foxx.

Kaplja čez rob pa naj bi bili Evini zmenki s slavnim kolesarjem Lanceom Armstrongom, s katerim naj bi igralka svojega moža varala, ko še nista bila poročena, piše National Enquirer.

„Tony je vedel, da ga Eva varal z Armstrongom, ko sta še hodila in ves čas njunega zakona je bil sumničav, saj se je bal, da se Eva in Lance še vedno sestajata,“ je za revijo povedal neimenovani vir. Tony naj bi slavnemu kolesarju celo zagrozil, „naj se drži proč od Eve“.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.