Magazin > VIP
9 ogledov

Eva Longoria razkrila oprsje

Eva Longoria je s svojim oblačilom poskrbela za precejšnjo popestritev oddaje. (
1/2
Žurnal24 main
Igralki Evi Longorii je v oddaji Davida Lettermana ponagajalo oblačilo. Kratek in oprijet suknjič, pod katerim ni nosila ničesar, se ji je namreč odpel in poskrbel za precejšnjo atrakcijo.

Prikupna razočarana gospodinja Eva Longoria je očitno ob pomoči mlajšega brata igralke Penélope Cruz, Eduarda, že prebolela nekdanjega moža, košarkarja Tonyja Parkerja.

36-letnica je namreč v oddaji Davida Lettermana kar sijala, malo pa je manjkalo, da mu ni pokazala svojega golega oprsja. Igralka je namreč za to priložnost oblekla izjemno oprijet in kratek smoking, zgornji del, pod katerim ni nosila ničesar, pa se ji je med presedanjem odpel. A Eva je (pre)hitro odreagirala in njeni zgornji čari so na žalost številnih gledalcev in gostitelja ostali skriti. Tudi tako pa je z izbranim oblačilom več razkrila kot skrila.

"O, moj bog," se je pošalil David, "izgubili bomo dovoljenje za točenje alkohola. Prepričan sem v to." Eva pa je skorajšnji spodrsljaj v smehu komentirala z naslednjimi besedami: "Saj niste ničesar videli," ob tem pa čez prsi prekrižala roke.

Eva je sicer pri Lettermanu promovirala svojo kuharsko knjigo z naslovom Evina kuhinja (Eva's Kitchen), razkrila pa je tudi, da bodo Razočarane gospodinje na sporedu vsaj še dve sezoni."Skoraj smo že zaključili s pogajanji in pričakujem, da bomo kmalu lahko potrdili snemanje novih nadaljevanj," je dejala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.