Magazin > VIP
40 ogledov

Eva Longoria se ločuje

Tony Parker Eva Longoria Parker
1/18
Žurnal24 main
TV zvezdnica Eva Longoria in njen mož Tony Parker, ki sta poročena tri leta, se ločujeta. Le nekaj ur zatem, ko je Eva zanikala govorice, da se razhajata, je na sodišču vložila zahtevo za ločitev od soproga.

Eva Longoria je po poročanju ameriških medijev popoldne vložila zahtevek za ločitev na sodišču v Los Angelesu. V ločitvenih papirjih je kot razlog za razhod od soproga, NBA-zvezde Tonyja Parkerja, navedla standardne nepremostljive razlike. Sicer ni bilo nobenega sklicevanja na trditve o soprogovi nezvestobi, vendar neznani vir pravi, da je Eva zaradi izdaje zelo prizadeta in dodaja, da je Tony priznal, ko ga je soočila s tem.

Pred tem je govorice zanikala

O njunem razhodu smo pisali že zjutraj. Pobudnik za ločitev naj bi bil Tony, ki naj bi v ponedeljek vložil zahtevo za ločitev.

V zavihku Galerija si oglejte fotografije Tonyja in Eve.

Ameriški mediji so zapisali, da naj bi isto nameravala storiti tudi Eva, saj naj bi bila popolnoma šokirana, ko so se v javnosti pojavile govorice, da jo je sedem let mlajši mož prevaral.

A je 35-letna igralka namigovanja o ločitvi odločno zanikala in dodala, da Tony ni zaprosil za ločitev in da je vse skupaj "navadna laž". Njene trditve je podkrepil tudi sodnik, ki naj bi mu 28-letni košarkar predal papirje za ločitev. Sodnik pravi, da ni dobil nikakršnih papirjev.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.