Magazin > VIP
26 ogledov

Eva Mendes bi najraje zbežala

Eva Mendes Ryan Gosling FameFlynet
Po rojstvu hčerke Esmeralde se je Evi Mendes in Ryanu Goslingu življenje postavilo na glavo. Eva naj bi filmu bila pripravljena pomahati v slovo.

Eva Mendes naj bi si zelo želela zapustiti Los Angeles in dom ustvariti nekje, kjer ji paparaci ne bodo pričakali na vratih vsako jutro. "Težko ji je, ker se mora skrivati pred vso to pozornostjo, zato je postala prava zaščitniška mama,“ je vir povedal reviji OK! "Slava ji preseda in ne predstavlja si, da bi otroka vzgajala v Los Angelesu.“ 

Gosling naj bi bil istega mnenja. Par naj bi tako že iskal primerno posestvo bodisi v Utah bodisi v Ojaiju. Njegova velika želja naj bi bila imeti veliko družino. Še enega otroka si želi takoj. "Eva je zelo izmučena in je ob tem zavila z očmi. Ryan je navdušen, ker je oče, in ne more verjeti, kako čudovito deklico imata. Pravi, da bi bil zločin, če ne bi imela še kakšnega,“ je povedal isti vir in dodal, da si Eva vseeno želi nekaj razlike med otrokoma. Par naj bi se tudi pripravljal na poroko, ki se je Ryan zelo veseli. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.