Magazin > VIP
22 ogledov

Eva Mendes zavrača Ryanovo snubitev

Ryan Gosling Eva Mendes Diane Cohen/Fame Pictures/EPA
Ryan Gosling je noro zaljubljen v Evo Mendes in se želi z njo poročiti. A seksi igralki ta ideja ni tako všeč.

Ryan Gosling in Eva Mendes sta novo leto dočakala v New Yorku, kjer so njuni prijatelji prvič opazili, kako zelo nor je Ryan na Evo. Igralec je svojemu prijatelju takrat na skrivaj tudi priznal, da je Eva tista, ki jo je čakal, ter da jo želi zasnubiti. "Ryan je zaljubljen do ušes, ne preneha se smejati," je izdal njegov prijatelj.

Žal pa Evini prijatelji z zvezdnico nimajo podobnih pogovorov, saj vedo, da 37-igralka ne verjame v zakon in se noče nikoli poročiti. "Eva je odlična partnerka moškemu, ideja o zakonu pa se ji zdi zelo staromodna. Mislim, da nima nobenega namena postati žena nekomu," je razkril eden od njih in dodal, da si tudi ob seksi mlajšemu Ryanu ne bo premislila.

Žal pa to ni vse. Ne le, da se Eva noče poročiti, ne vidi se niti v vlogi mame. 31-letni Ryan naj bi že komaj čakal, da si ustvari družino, Eva pa preprosto nima materinskega čuta. "Eva mu je že na začetku zveze dejala, da se ne vidi kot žena, niti kot mama. Pravi, da ga ljubi, a njeno mnenje bo ostalo enako," je še izdal vir. A Ryan še ne misli obupati. "Vseeno upa, da se bo sčasoma omehčala," je za konec dodal Ryanov bližnji prijatelj.

Komentarjev 2