Magazin > VIP
22 ogledov

Eva mislila, da ni dovolj seksi

Eva Longoria Tony Parker Žurnal24 main
"Razočarana gospodinja" Eva Longoria je priznala, da je ob nezvestobi svojega nekdanjega soproga Tonyja Parkerja začela dvomiti vase.

Čeprav je bila za Evo Longoria tema ločitve od francoskega košarkarja Tonyja Parkerja dolgo časa boleča tema, je zvezdnica sedaj končno spregovorila o težkem obdobju, ki je sledilo po odkritju, da jo mož vara. V televizijskem intervjuju z Amando DeCadenet je povedala, da je po tem, ko je ugotovila, da ji je mož nezvest, veliko razmišljala, kaj je naredila narobe. "Družba navadno napeljuje, da je kriva ženska. Gotovo ga ni sposobna spolno zadovoljiti, verjetno je zadržana. Zakaj me je varal? Prav gotovo mu ni bilo do mene," je razkrila svoja razmišljanja lepa igralka. Poleg tega je priznala, da se je včasih spraševala: "Ali nisem dovolj seksi? Nisem dovolj lepa, dovolj pametna?" Vendar se je na srečo uprla tem dvomom in se posvetila drugim zadevam.

Eva je Tonyja zapustila konec leta 2010, potem ko je na njegovem mobilnem telefonu našla na stotine SMS-sporočil, ki jih je pošiljal drugi ženski. Trenutno je seksi lepotička v zvezi z mlajšim bratom igralke Penelope Cruz, Eduardom.

Komentarjev 1
  • pasjakps 13:13 17.maj 2012.

    LOL, a je teško sledit njenim ljubimcem, al kaj? http://www.zurnal24.si/eva-si-je-nasla-novega-zrebca-clanek-152291