Magazin > VIP
46 ogledov

Eva si je našla novega žrebca

Eva Longoria Amaury Nolasco FameFlynet
Igralka Eva Longoria je že skočila v novo razmerje. Tokrat si je za družbo v postelji izbrala portoriškega igralca Amauryja Nolasca.

Po tem, ko se je v začetku marca razšla z Eduardom Cruzom, je Eva Longoria dejala, da bo nekaj časa uživala v samskem življenju, kar pa ni dolgo trajalo. Razočarana gospodinja si je namreč že našla novega žrebca, tokratni srečnež je Amaury Nolasco, zvezdnik serije Beg iz zapora. "Skupaj sta preživela intimen večer, nista mogla umakniti rok drug z drugega," je povedal očividec, ki je zvezdnika opazil na zmenku v eni od losangeleških restavracij. Eva in Amaury sta restavracijo zapustila ločeno, vsak s svojim avtom.

Eva je očitno že pozabila na Eduarda, brata Penélope Cruz, s katerim je bila v zvezi eno leto. Razlog za njun razhod je bil igralkin prenatrpan urnik, za konec zveze pa sta se odločila skupaj. "Ostajata prijatelja. Eva se zdaj hoče osredotočiti na Razočarane gospodinje, dokler jih še snemajo," je izdal igralkin bližnji prijatelj. Kot kaže, pa si za Amauryja lahko vzame nekaj prostega časa.

Komentarjev 1
  • ajduc 21:35 27.marec 2012.

    Kej bo pa Maricruz rekla? :D