Magazin > VIP
22 ogledov

Evo varal s soigralčevo ženo

Eva in Tony sta še pred dobrim tednom dajala vtis, da sta zaljubljena. (Foto: Re Žurnal24 main
Svet slavnih pretresa ločitev Eve Longorie in Tonyja Parkerja, saj je slednji menda skočil čez plot s soigralčevo ženo.

Prijatelji in znanci slavnega para pravijo, da je Eva popolnoma uničena zaradi Tonyjeve nezvestobe, še posebej zato, ker jo je varal z Erin Barry, ženo soigralca Brenta Barryja iz moštva San Antonio Spurs, s katerima sta bila Eva in Tony dobra družinska prijatelja.

Čeprav sta bila še pred dobrim tednom Eva in Tony videti srečna, pa je njune ljubezenske zgodbe konec. Njegovi prijatelji pravijo, da mu Eva takšnega ponižanja ne more oprostiti, saj jo je prevaral z žensko, ki je bila tudi njena prijateljica. 28-letni košarkar naj bi v zadnjem letu Erin poslal na stotine sporočil, za njuno afero pa je izvedel tudi Brent, ki je vložil zahtevek za ločitev, v katerem je tako kot Eva za razlog navedel "nepremostljive razlike".

Z ljubico na Facebooku
Menda pa Tony tokrat ni prvič skočil čez plot. V triletnem zakonu naj bi bil Tony Evi večkrat nezvest, menda pa naj bi z neko ljubico še vedno ostal v stikih prek Facebooka. Bodoča ločenca sta tudi na Twitterju objavila, da se ločujeta in vsak posebej svojim oboževalcem sporočila, da se še vedno ljubita in da drug drugemu želita srečo. Tony novinarjem ni hotel dajati nobenih izjav, na vprašanje, ali se je res zapletel s soigralčevo ženo, pa je odgovoril, da se to tiče njegove zasebnosti.

Par se je spoznal leta 2005, zaročila sta se leto pozneje, leta 2007 pa sta se poročila v Franciji. Še pred kratkim sta Eva in Tony, ki v triletnem zakonu nista dobila otrok, dejala, da si močno želita posvojiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.