Magazin > VIP
36 ogledov

Evrovizijska zmagovalca zaljubljena

Lena se na obtožbe še ni odzvala. (Foto: Reuters)
1/2
Žurnal24 main
Letošnja zmagovalka Eurosonga, Lena Meyer Landrut, je v nedavnem intervjuju razkrila, da je že več kot tri leta v zvezi z lanskim zmagovalcem Alexandrom Rybakom.

Lena in Alexander sta javnosti postala sumljiva že ob razglasitvi letošnjega zmagovalca, ko je Alexander Leni predal evrovizijski "prestol". Simpatična Nemka je namreč vztrajala, da jo Alexander poljubi na lice, kar je lanski zmagovalec storil brez zadržkov.

 

Svojo zvezo sta nato še nekaj časa skrivala, na nedavni tiskovni konferenci pa je 19-letna pevka priznala, da so govorice resnične, še več – par naj bi bila že tri leta.

 

Zmagovalni duet

Vse odtlej se golobčka v vsakem televizijskem intervjuju pojavljata skupaj, kjer si brez zadržkov izkazujeta ljubezen. Skupaj sta celo posnela novo verzijo Lenine zmagovalne pesmi Satellite, ki jo je 24-letni Norvežan nadgradil s svojim znanjem violine.

 

Pesem Satellite lahko v novi preobleki slišite v zavihku video.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.