Magazin > VIP
13897 ogledov

Exatlon: Lina na tleh, ob teh besedah bi še kamen zajokal

lina majcen Planet TV
Lina le ni takšna "mašina" ...

Gledalcem Exatlona, ki ga od ponedeljka do petka predvajajo na Planet TV, je že po prvi oddaji postalo jasno, da Lina Majcen spada med največje favorite za zmago. Mladenka se je za šov dobro pripravila in postala strah in trepet ostalih tekmovalk. Pravijo ji Lina mašina, saj se zdi, da je na poligonu prav nič ne more zmesti. A tudi Lina je le človek in lepotička trenutno preživlja težke čase, ki pa bi ji jih lahko njeni sotekmovalci olajšali, če bi ji pokazali več podpore. 

"Danes nisem čutila nobene podpore, morda le od Jana in Klare. Očitno jih je res toliko ujezilo, da sem šla na medalje, čeprav se nisem počutila najbolje. Morda me malo prizadene to, da vidijo naši fantje trenutno le ta moj slabi teden, ne vidijo pa, koliko točk sem priborila ekipi v prejšnjih tednih. Koliko krat so mi rekli: 'Lina, zdaj greš pa ti, ker vemo, da boš zmagala.' In sem. Takrat so videli močno Lino. Želim, da bi se zavedali, da sem le človek, da ne morem ves čas zmagovati, da je tudi moje telo utrujeno," je razočarano in v solzah povedala v kamero, a dodala, da se je v šov prišla borit, zato se bo udeležila vsake tekme, dokler bo lahko. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.