Magazin > VIP
6726 ogledov

Exatlon: Poškodba Jana Klobase hujša, kot je najprej kazalo

jan klobasa Planet TV
Slutil je, da se bo slabo končalo ...

Veliko šok v Exatlonu. Zaradi poškodbe ga je zapustil eden od glavnih favoritov za zmago, Jan Klobasa, ki se je od prvega dne na poligonih gnal, kot bi mu šlo za življenje.

Tako je bilo tudi tistega usodnega dne, ko je Slovenija nastopila na 2. mednarodni tekmi proti Mehiki. Jan je izgubil ravnotežje in nesrečno padel ter si poškodoval komolec. Kljub bolečinam na tekmi ni popustil, ampak je nadaljeval s poškodovano roko. Kot je povedal po slovesu od sotekmovalcev, je bila to verjetno največja napaka in je poškodbo še poslabšalo. 

Od nesrečnega dogodka je minilo več dni, a Janovo stanje se ni izboljšalo. Ker se šov približuje koncu, je bilo treba ukrepati in zdravniki so odločili, da je za tekmovalca najbolje, da odide domov. "Ker sem se težko sprijaznil z dejstvom, da sem zaradi poškodbe moral zapustiti Exatlon, je za mano nekaj zelo žalostnih dni. Se pa zavedam, da je zdravje eno in ga je treba dati na prvo mesto. Vesel sem, da se nisem hujše poškodoval ali zlomil roke. Verjamem pa v to, da se vse zgodi z nekim razlogom. Vsem vam pa se iz srca zahvaljujem za nerealno podporo, ki ste mi jo namenjali teh nekaj tednov. NEVERJETNI STE," se je od tekmovanja in 50 tisočakov poslovil Klobasa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.