Magazin > VIP
48600 ogledov

Exatlon: Zato je Planet TV zavrnil Denisa Toplaka

Denis Toplak osebni arhiv
Pravi, da bi si zaslužil odgovor ...

denis toplak | Avtor: Instagram Instagram
V ponedeljek se začne druga sezona športnega resničnostnega šova Exatlon. Tudi tokrat bomo spremljali bolj med modro ekipo in rdečo, slednjo spet sestavljajo znani obrazi, in sicer Manca Šepetevc, Timotej Nuč, Teja Kralj, Lina Majcen, Teo Čeh, Anamarija Kastelic, Michael Lovrec in Jan Klobasa.

Gledali bomo torej dva obraza iz Kmetije ... Poptevejeve. Lino smo spoznali v lanskoletni, Jan pa je z bratom zmagal leta 2019. 

V šov pa se je prijavil še en znan obraz iz te franšize - zmagovalec Planetove Kmetije Denis Toplak, ki je kot nogometaš vedno v zavidljivi telesni pripravljenosti in bi bil na poligonih zagotovo zelo uspešen.

Ko ga je sledilec vprašal, zakaj ni šel v Exatlon, mu je Denis odgovoril, da ga niso sprejeli in da bi bil zelo vesel, če bi vedel, zakaj so ga zavrnili. "Glede na to, da sem bil njihov zmagovalec 2014, kasneje pa tri sezone njihov sodelavec, bi si mogoče zaslužil odgovor."

Mogoče bi moral Denis Planet TV kar naravnost vprašati ... Nam so odgovor na vprašanje, zakaj ni bil sprejet, namreč takoj poslali. 

"Za drugo sezono Exatlona smo prejeli in pregledali ogromno število prijav, izbirni proces pa smo opravili v sodelovanju s turškimi lastniki licence. Poleg psiho-fizične ustreznosti posameznika za sodelovanje v tovrstni oddaji je potrebno imeti v mislih tudi dinamiko znotraj celotne skupine pred kamero. Denis je resnično v zavidljivi telesni pripravljenosti in tudi v preteklosti smo večkrat z veseljem sodelovali z njim. Tokrat žal do vnovičnega sodelovanja ni prišlo, vsekakor pa ne izključujemo morebitna sodelovanja v prihodnosti," pravijo.

 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 10:44 02.september 2022.

    Denisu je, denarja 💰💳 zmanjkalo in bi rad ponovno svoj, ego prodajal.

  • miha.z 07:11 02.september 2022.

    Novinarji ne znajo odgovoriti na svoj naslov, lol :D