Magazin > VIP
5188 ogledov

Exatlonovec izgubil živce: Tekmovalcu počil film, dovolj mu je!

Exatlon PrtSc
Tekmovalec odslej na vse skupaj naj ne bi gledal kot na ekipno delovanje.

Po uspešni tekmi z Mehiko je tekmovalce na povsem novem poligonu Zapuščeno mesto čakala tekma za vilo. V ekipi Triglav so pred tekmo dočakali zamenjavo za poškodovano Majo, ki je Exatlon že zapustila. Nadomestila jo je Naja Babnik, nekdanja alpska smučarka.

Na tekmi za vilo v Zapuščenem mestu ekipa Jadran že na začetku ni zmogla uresničiti obljub, ki jih je dajala pred tekmo. Že prvi dve točki so osvojili tekmovalci ekipe Triglav. A tudi v nadaljevanju ni kazalo dosti bolje. Po prvi točki Jadrana so člani ekipe Triglav dosegli novi dve zase. Rezultat 4:1 je bil slab obet za ekipo Jadran. Potem pa se je nekaj premaknilo in končno so začeli zmagovati tudi pri Jadranu. Rdeči nasprotniki so v nadaljevanju osvojili eno točko, medtem ko modri osvojili štiri. Izenačenje je sledilo pri 5:5. Največ težav na tekmi je obema ekipama povzročala piramida nad golom, ki se ne bi smela podreti. A potem je, vsaj kar zadeva zamenjavo prebivalcev vile, šlo samo še navzdol. Ekipa Triglav je osvojila ker pet zaporednih zmag, eno med njimi je dosegla celo novinka Naja.
Ekipa Triglava je tako svoje modre nasprotnike s kar 10:5 še enkrat poslala nazaj v barako. Tako bo ekipa Jadran vsaj še teden dni preživela v baraki, kar je ponovni rekord Exatlona.

Ekipa Triglav je tokrat že sedmič zapored slavila na tekmi za udobnejše domovanje, kar je bil povod za zelo napeto vzdušje v baraki v ekipi Jadran.

In medtem ko so se rdeči zabavali ter plesali v ritmih bačate, je po tekmi zavrelo pri modrih. Sicer miren in nekonflikten Aleš je sotekmovalcem javno izrekel nekaj krepkih ter izpostavil, da se žrtvuje za ekipo, s tem ko kuha, pospravlja in nosi vodo za vse ter da bo odslej le še počival in treniral. Vsi skupaj so ga le bolj kot ne nemo opazovali.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.