Magazin > VIP
86 ogledov

Faki spet v policijskem pridržanju

faki Planet TV
Fahrudina Čauševića, zmagovalca šova Kmetija: Nov začetek, naj bi v sredo aretirala policija.

Po pisanju Slovenskih novic bi se moral Faki danes pojaviti na kazenskem oddelku okrožnega sodišča, kjer se bo nadaljeval predobravnavni narok zaradi nasilnega ropa leta 2014, a ga verjetno ne bo, ker bo moral pred preiskovalnega sodnika.

Faki naj bi bil namreč že od srede v pridržanju, in sicer zaradi vloma. Podatki medija o vlomu se ujemajo s podatki policije, ki sicer imena osumljencev zaradi varovanja osebnih podatkov ni razkrila. "9. 11. 2016 nekaj po 20. uri so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o vlomu v garažo na Cesti Dolomitskega odreda v Ljubljani. Pri pregledu neposredne okolice kraja dejanja so policisti izsledili in prijeli 32-letnika ter mu nato tudi odvzeli prostost. Po do sedaj zbranih obvestilih  je ugotovljeno, da je 32-letnik skupaj s še dvema za zdaj neznanima osumljencema vlomili v  garažo,  skozi katero so vstopili v notranjost stanovansjkega bloka in nato vlomili še v stanovanje. Pri  tem so bili zaloteni s strani enega od oškodovancev, katerega so tudi poškopili s solzilcem. Policisti glede okoliščin dogodka še zbirajo obvestila," so za Žurnal24 povedali na PU Ljubljana.

Poklicali smo Fakija, a je zvonilo v prazno, oglasilo pa se nam je njegovo dekle Maruša, kandidatka šova Kmetija: Nov začetek, ki pa ne daje več izjav.

Komentarjev 9
  • MižiMaži 16:42 15.november 2016.

    Stvar je čist enostavna...Na naše stroške za min. 5 let na Dob....Po prestani kazni in vračilu vse škode pa s prvim "cugom" nazaj v vukojebino od Kladuše...Pa še šugo Marušo nej vzame s sabo...BTW...Za ...prikaži več oba doživljenska prepoved vstopa v RS...

  • micika 22:11 11.november 2016.

    slab lopov je tole fakin al kaj je.....naj se rajš zgleduje po ministrih,ki nas tiho in počas nas ropajo,vsak dan,25let,non stop

  • glicinija 17:17 11.november 2016.

    klinc pa tak zmagovalec, ki še krasti ne zna