Magazin > VIP
296 ogledov

Fakija iz Kmetije izdala bratova partnerica

faki Planet TV
Zdi se, da bosta zmagovalec Kmetije in njegov brat priznala krivdo.

Kot poroča časopis Dnevnik, sta bila konec prejšnjega tedna Fahrudin Čaušević – Faki in njegov brat Mirsad na zatožni klopi ljubljanskega sodišča. Pred dvema letoma naj bi namreč zgrešila brutalen rop na Ižanski cesti v Ljubjani in pri tem pretepla najstnika, ki je bil takrat sam doma. Faki je sicer za naš medij povedal, da bo dokazal, da ni kriv in da bo dokazal, da obtožbe temeljijo na maščevanju osebe, ki jo je nekoč poznal.

Ukradla naj bi zlate in srebrne palice ter zlatnike v vrednosti 84 tisoč evrov. Nekaj mesecev kasneje pa naj bi Faki vlomil še v stanovanje na Štihovi ulici, kjer je povzročil škodo za 15 tisoč evrov.

Da sta na Ižanki oropala hišo in pri tem napadla najstnika, ju je izdala takratnja Mirsadova partnerka. Mirsad ji je ob prihodu domov namreč priznal, kaj sta naredila in jo prosil, da skrije rokavice, ki jih je imel na sebi v času ropa. Partnerka ga je v jezi zapustila in rokavice dala najemodajalki. Po pregledu rokavic v nacionalnem forenzičnem laboratoriju, so na njih našli sledi bratov Čaušević in sledi najstnika, ki sta ga napadla.

Ne samo, da sta naredila hudo škodo lastniku hiše na Ižanski cesti, hudo sta tudi poškodovala najstnika, ki je slišal ropot, ki je prihajal iz garaže. Zlomila sta mu kar nekaj lobanjskih in obraznih kosti in mu grozila, da mu bosta odrezala prste, če jima ne pove, kje se skrivajo sef, denar in zlato. Najstnik je dobil odškodnino v vrednosti 10 tisoč evrov, njegov oče, lastnik hiše pa v vrednosti 80 tisoč evrov.

Komentarjev 24
  • Natalija Naty 18:48 19.november 2016.

    kaj pa ma veze Planet TV ?????so žakl držal??

  • Žurnalček 19:46 17.oktober 2016.

    Goni to natrag u Bosnu , pa naj tam kradejo in pretepajo svoje !

  • leonardo 17:39 17.oktober 2016.

    Ne glede na to, kakšne barve je, ali je " ta spodn" ali je "čefur" je treba vedeti, da v raznih resničnostnih šovih nastopajo kur..., lopovi, lenuhi in njim podobni, naši ljudje pa jih kar gledajo. Sicer pa na naših ...prikaži več TV nimajo kaj pametnega, potem pa ljudje pravijo: Bolje to kot nič. No ja, jaz jih že dolgo ne gledam in niti ne vem kdo je to FAKI! Tem ljudem je treba naložiti delo, potem pa naj guncajo afne po TV, če se jim bo še dalo!